Δεν μιλάμε για την περίπτωση που μπερδέψατε το αλάτι με τη ζάχαρη, αλλά για την περίπτωση που λίγο αλάτι μπορεί πραγματικά να διορθώσει τον καφέ σας…
Ο καφές που μας κάνει να νιώθουμε ότι θα κατακτήσουμε τον κόσμο το πρωί –ειδικά τις Δευτέρες- δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η λάθος θερμοκρασία νερού μπορεί να του δώσει «μπαγιάτικη» αίσθηση, ενώ αν αφήσουμε την εκχύλιση πολλή ώρα, η γεύση του θα γίνει πικρή.
Η μάχη για τον τέλειο καφέ, όπως βλέπετε, είναι δύσκολη.
Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, ένα μικρό κόλπο μπορεί να διορθώσει τα πράγματα και να κάνει τον καφέ σας λιγότερο πικρό, χωρίς ζάχαρη, απλώς με λίγο αλάτι.
Το αλάτι «ακυρώνει» την πικρή γεύση, χωρίς να χαλάσει την πλούσια γεύση του καφέ και χωρίς να τον κάνει… γαλακτομπούρεκο.
Μια πρέζα αλατιού αρκεί και προσέξτε μην το παρακάνετε, γιατί το πολύ αλάτι έχει συνέπειες στην υγεία.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.