Άφθονο συνεχίζει να ρέει το αίμα στην άσφαλτο της Ρόδου, καθώς λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή της Ιξιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μια οικογένεια τουριστών προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο, αλλά δυστυχώς το 10χρονο παιδί τους δεν τα κατάφερε, αφού παρασύρθηκε από διερχόμενη μηχανή.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί επιτόπου.
Το ατύχημα που κατέληξε σε τραγωδία, καθώς ένα μικρό παιδάκι που ήρθε για διακοπές στη Ρόδο μαζί με την οικογένειά του έχασε το πόδι του, συνέβη πάνω σε διάβαση πεζών που βρίσκεται επί της Ρόδου – Καμείρου, στο ύψος της Ιξιάς.
Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην ίδια περιοχή, γεγονός που θα πρέπει να προβληματίσει τους αρμόδιους τοπικούς φορείς, ενδεχομένως και τις Εισαγγελικές αρχές.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.