Κάτι συμβαίνει με τον φετινό Αστέρα Τρίπολης και αυτό αποδείχθηκε σε ακόμα ένα ματς, αυτή τη φορά εντός έδρας κόντρα στον Πλατανιά. Οι Αρκάδες αν και μπήκαν φουριόζοι σκοράροντας με κεφαλιά του Γιάννου μόλις στο 6′, εμφάνισαν τις… παιδικές ασθένειες της φετινής σεζόν και δέχθηκαν άμεσα την ισοφάριση (13′) με νέα κεφαλιά του Μιλούνοβιτς.
Ειδικότερα, στο β’ ημίχρονο η ομάδα του Στάικου Βεργέτη έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, αλλά τελικά «κόλλησε» στην ισοπαλία απέναντι στους Κρητικούς που εμφανίστηκαν απόλυτα προετοιμασμένοι και διαβασμένοι για τις ανάγκες του παιχνιδιού.
Με το σημερινό αποτέλεσμα ο Αστέρας παρέμεινε χαμηλά στη βαθμολογία, έχοντας μόλις 8 πόντους σε 6 αγωνιστικές, ενώ από την πλευρά του ο Πλατανιάς μπορεί να πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια πολύ δύσκολη έδρα, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται στον πάτο της κατάταξης χωρίς νίκη και με μόλις 2 βαθμούς.
Πηγή: sport-fm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.