Έβγαλε ανακοίνωση το “Χαμόγελο του Παιδιού”
Αίσιο τέλος είχε περιπέτεια του 18χρονου Σπύρου, ο οποίος εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του “Χαμόγελο του Παιδιού” ο 18χρονος βρέθηκε ταλαιπωρημένος και βρεγμένος, αλλά είναι καλά στην υγεία του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του “Χαμόγελου του Παιδιού”
“Η περιπέτεια του Σπύρου Β., 18 ετών, έληξε σήμερα το απόγευμα, 13/4/2019, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.
Ο Σπύρος Β. βρέθηκε ταλαιπωρημένος και βρεγμένος από την έντονη βροχόπτωση, παρόλα αυτά είναι καλά στην υγεία του.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.