Σύμφωνα με καταγγελίες από ανθρωπιστικές οργανώσεις, ανάμεσα στους συλληφθέντες για τις αιματηρές κινητοποιήσεις του 2013, βρίσκεται και ένα μωρό 18 μηνών, παρ’ ότι το διάστημα εκείνο δεν είχε καν γεννηθεί!
Οι αιγυπτιακές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό όσων συμμετείχαν στο προ πενταετίας πραξικόπημα, συλλαμβάνοντας τόσο τους κατηγορούμενους, όσο και τις οικογένειές τους. Το Σάββατο, ο στρατός εντόπισε τον Abdullah Mohamed Mudar Moussa στο σιδηροδρομικό σταθμό της Γκίζας, τον οποίο και συνέλαβε μαζί με την οικογένειά του.
Ο κατηγορούμενος για το πραξικόπημα, μαζί με τη σύζυγό του, Fatima Mohammed Diaa El-Din Moussa, τη 18 μηνών κόρη τους Alia και τον αδερφό της γυναίκας Omar Mohammed Diaa El-Din Moussa, επέστρεφαν με το τρένο από το Κάιρο στο σπίτι τους, στην επαρχία Assiut.
Την επομένη της σύλληψης, την Κυριακή, οι δυνάμεις ασφαλείας εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας και πραγματοποίησαν έλεγχο σε όλα τα σημεία.
Πηγή: protothema
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.