Στη σύλληψη ενός 24χρονου από το Σουδάν προχώρησαν χθες Δευτέρα οι αστυνομικοί στην Κρήτη με αφορμή περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου όταν ξεκίνησε καυγάς ανάμεσα στον 24χρονο Σουδανό και την 38χρονη σύντροφό του από τη Σομαλία – και οι δύο εργάζονται στο ίδιο ξενοδοχείο στην περιοχή της Χερσονήσου.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες από την καταγγελία της 38χρονης, ο 24χρονος άρχισε να την δέρνει με κλωτσιές και μπουνιές ενώ δεν δίστασε να την πιάσει από το λαιμό και να χτυπήσει το κεφάλι της στον τοίχο.
Στο σημείο έφτασαν άντρες της αστυνομίας και συνέλαβαν τον 24χρονο ο οποίος πλέον είναι αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη ενώ η 38χρονη πήγε σε νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες
πηγη protothema

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.