Ο διαπληκτισμός μεταξύ ηλικιωμένου και νεαρού που δεν φορούσε μάσκα κατέληξε σε άγριο ξύλο το οποίο σύμφωνα με τις μαρτυρίες άλλων επιβατών συνεχίστηκε και μετά την αποβίβασή τους
Καθημερινό φαινόμενο φαίνεται ότι έχουν γίνει οι διαπληκτισμοί στα μέσα μεταφοράς μεταξύ επιβατών για τη μη χρήση μάσκας.
Αυτή τη φορά ο διαπληκτισμός μεταξύ ηλικιωμένου και νεαρού που δεν φορούσε μάσκα κατέληξε σε άγριο ξύλο, το οποίο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες άλλων επιβατών, συνεχίστηκε και μετά την αποβίβασή τους.
Δείτε το βίντεο:
Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν oι επιβάτες, ο οδηγός του 218 που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Δάφνη δεν παρενέβη στη συμπλοκή.
protothema

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.