Με τραγικό τρόπο έπεσε η αυλαία του θρίλερ στην Αιτωλοακαρνανία, καθώς οι φόβοι συγγενών και φίλων επιβεβαιώθηκαν – Δύτες εντόπισαν και ανέσυραν τη σορό της 35χρονης.
Νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της -που εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης από δύτες της ΕΜΑΚ στον πυθμένα της λίμνης Στράτου στην Αιτωλοακαρνανία σε βάθος 18 μέτρων- βρέθηκε η 35χρονη γυναίκα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τη Δευτέρα.
Οι έρευνες είχαν εστιάσει στο συγκεκριμένο σημείο καθώς χθες εντοπίστηκαν κομμάτια του οχήματος και κηλίδες καυσίμου στην επιφάνεια της τεχνητής λίμνης από την πλευρά της Σπολάιτας, ευρήματα που οδηγούσαν στο συμπέρασμα πως η γυναίκα έπεσε με το αυτοκίνητο στη λίμνη, όπως και επιβεβαιώθηκε.
Σημειώνεται ότι στο σημείο ως επικεφαλής των ερευνών βρισκόταν ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας Αρχιπύραρχος Ιωάννης Πετρούτσος , ο διοικητής των Π.Υ. του νομού Αιτωλοακαρνανίας Χριστόφορος Μπόκας , ο διοικητής της Π.Υ. Αγρινίου Στρ. Πετράκης και ο διοικητής 6ης ΕΜΑΚ Γιάννης Πανόπουλος.
Υπενθυμίζεται ότι το θρίλερ άρχισε τη Δευτέρα ο σύζυγός της γυναίκας δήλωσε την εξαφάνισή της στις Αρχές. Η γυναίκα φέρεται να έφυγε από το σπίτι της με το αυτοκίνητό της, έχοντας μαζί της μόνο το κινητό της τηλέφωνο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.