Δικογραφία σε βάρος 17 ανηλίκων που «δούλευε» σε ομάδες – Οι αλλεπάλληλες επιθέσεις με ναφθαλίνη στο Αγρίνιο, έστειλαν στο νοσοκομείο μαθητές
Μια ομάδα από 17 ανήλικα παιδιά ήταν αυτοί που αναστάτωναν από τις 21 Σεπτεμβρίου την εκπαιδευτική κοινότητα του Αγρινίου, ρίχνοντας ποσότητες ναφθαλίνης σε εννέα σχολικά συγκροτήματα, σε τρία από αυτά μάλιστα και δυο φορές!
Παρ’ όλο που τα περιστατικά είχαν σταματήσει από τις 12 Οκτωβρίου, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας δεν διέκοψαν τις έρευνες για να εντοπίσουν τους δράστες, που είχαν προκαλέσει αναπνευστικά προβλήματα από την εισπνοή ναφθαλίνης σε μια καθαρίστρια και δυο μαθητές γυμνασίου ηλικίας 13 και 14 χρόνων, οι οποίοι είχαν μεταφερθεί σε διαφορετικές περιπτώσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.
