Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΥΑ: «Στο χώρο του αντλιοστασίου στο νέο αδειοδοτημένο σημείο υδροληψίας της ΔΕΥΑΑ πλησίον της γέφυρας του Αχελώου στη Στράτο, διαπιστώθηκε από τις κάμερες ασφαλείας παραβίαση της περίφραξης και είσοδος από δύο μη εξουσιοδοτημένα άτομα, τα οποία παρά τις οδηγίες από τα μεγάφωνα να απομακρυνθούν, παρέμειναν παράνομα στο χώρο του αντλιοστασίου.
Άμεσα ειδοποιήθηκε υπάλληλος της ΔΕΥΑΑ, ο οποίος και βρισκόταν ήδη καθ’ οδόν για το χώρο για προγραμματισμένο έλεγχο, όπου τους βρήκε επί τόπου. Τους ζήτησε να ταυτοποιηθούν και εκείνοι αρνήθηκαν, οπότε και τους απομάκρυνε από την εγκατάσταση. Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο και κατέγραψε το συμβάν.
Υπό το φόβο δολιοφθοράς έγιναν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι από την ΔΕΥΑΑ. Η επιχείρηση θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες».
Πηγή: sinidisi.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.