Κινηματογραφικά χαρακτηριστικά είχε η διάρρηξη που σημειώθηκε στα γραφεία του Ιερού Ναού Αγίου Χριστοφόρου (νέου) στο Αγρίνιο. Οι δράστες άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό και οι έρευνες για τη σοβαρή υπόθεση είναι σε εξέλιξη.
Η κλοπή, η οποία σημειώθηκε μάλιστα κατά την απουσία του ιερέα στο Άγιο Όρος, έγινε αντιληπτή από τον Επίτροπο της εκκλησίας το απόγευμα της Δευτέρας και ακολούθησε καταγγελία στην αστυνομία.
Οι διαρρήκτες οι οποίοι έβαλαν στο στόχαστρο το κτήριο που βρίσκεται δίπλα στην εκκλησία, αφού απενεργοποίησαν τον συναγερμό και την κάμερα ασφαλείας, στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο χρηματοκιβώτιο από το οποίο άρπαξαν 30.000 ευρώ, 15 λίρες και άλλα χρυσαφικά.
Οι αστυνομικοί έχουν ερευνήσει διεξοδικά τον χόρο συλλέγοντας στοιχεία και μαρτυρίες με την υπόθεση να θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρή καθώς ενδεχομένως ο δράστης να γνώριζε πως το χρηματοκιβώτιο είχε μεγάλο ποσό καθώς προορίζονταν για διάφορες πληρωμές.
Πηγή: agrinionews.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.