Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Αγρίνιο, καθώς ένας 38χρονος άνδρας, ενώ απολάμβανε το χταπόδι του, συνειδητοποίησε πως μέσα στο μεζέ ήταν ξεχασμένο και το αγκίστρι.
Ο 38χρονος και χωρίς να το καταλάβει, κατανάλωσε κομμάτι από το αγκίστρι με αποτέλεσμα αυτό να του καρφωθεί στο λαιμό και να του προκαλέσει πρόβλημα στον οισοφάγο. Εξαιτίας αυτού, οι γιατροί που τον εξέτασαν στο Αγρίνιο, έκριναν απαραίτητη τη διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς».
Αρχικά ο 38χρονος επρόκειτο να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου ωστόσο τελικώς διακομίζεται στο «Γεννηματάς» όπου θα εκτιμηθεί η κατάσταση του, αναφέρει το agrinionews.gr.
newsit.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Να γίνει καλά ο άνθρωπος αλλά …3 αγκίστρια???
Πωωωωωω…μωρέ νιανια θα τα κάνω όλα
Λογικά το κατάπιε δεν το μάσησε το χταποδι