Αγρίνιο: 55χρονος ήταν νεκρός επί μήνες στο σπίτι του – Βρέθηκε νεκρό και το σκυλί του

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Φρικιαστικές εικόνες αντίκρισαν αστυνομικοί στο Αγρίνιο την Παρασκευή (13.06.2025), όταν μπήκαν σε σπίτι 55χρονου ο οποίος δεν είχε δώσει σημάδια ζωής για μήνες και αντίκρισαν τη σορό του, όπως και τον νεκρό σκύλο του.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Οι αστυνομικοί εισήλθαν στην οικία που βρίσκεται στην περιοχή της «Πεταλούδας» και εντόπισαν νεκρό τον 55χρονο άνδρα με τη σορό του σε πλήρη αποσύνθεση, ενώ δίπλα του εντοπίστηκε νεκρός ο σκύλος του.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.gr , οι έρευνες της Ασφάλειας Αγρινίου, αναφορικά με τα αίτια θανάτου του άνδρα, βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ η σορός θα μεταφερθεί για νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για μοναχικό άνδρα τον οποίο δεν είχε αναζητήσει κανείς, ούτε είχε δηλωθεί εξαφάνιση.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *