Στο νοσοκομείο του Αγρινίου, εκτός κινδύνου νοσηλεύεται από σήμερα το πρωί 40χρονος που προέβη σε απόπειρα αυτοκτονίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος, κατανάλωσε 13 φαρμακευτικά δισκία, στις 9 το πρωί στην οικία του, αλλά η απόπειρα έγινε αμέσως αντιληπτή από οικείους του που τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο του Αγρινίου.
Στον άνδρα, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και εξακολουθεί να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ την σχετική προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα του Αγρινίου.
Πηγή: agriniopress.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.