Ο 49χρονος βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό του με την σύζυγο του δράστη – Ο δράστης τηλεφώνησε ο ίδιος στην αστυνομία και παραδόθηκε.
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ηγουμενίτσας από την άγρια δολοφονία που σημάδεψε τη νύχτα.
Το έγκλημα έγινε στη μία μετά τα μεσάνυχτα, σε κεντρικό σημείο της πόλης, έξω από το κλειστό γυμναστήριο.
Δράστης ένας 59χρονος πυροσβέστης, ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν άλλο 49χρονο άνδρα. Ο 49χρονος βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό του με την σύζυγο του δράστη, 48 ετών, την οποία επίσης πυροβόλησε και τραυμάτισε στα πόδια.
Ο πυροσβέστης παρέμεινε στο χώρο του εγκλήματος, ήταν ο ίδιος που τηλεφώνησε στην αστυνομία, ενημέρωσε για την πράξη του και στη συνέχεια παραδόθηκε στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο.
Η έρευνα για τα αίτια του άγριου εγκλήματος βρίσκεται σε εξέλιξη.


Πηγή: epiruspost.gr, thespro.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.