Η αστυνομία της Ισπανίας ερευνά της εξαφάνιση της 56χρονης Μπλάνκα Φερνάντες Οτσόα, της πρώτης Ισπανίδας που κατέκτησε μετάλλιο σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του BBC, που επικαλείται πληροφορίες ισπανικών μέσων ενημέρωσης, η 56χρονη πρώην αθλήτρια του αλπικού σκι εξαφανίστηκε πριν από περίπου μία εβδομάδα.
Το όχημά της εντοπίστηκε σε μία πόλη κοντά στη Μαδρίτη, όμως, δεν υπήρξε κανένα ίχνος της ίδιας.
Η οικογένεια της εξαφανισθείσας κάνει δημόσια έκκληση σε όποιον έχει στοιχεία να ενημερώσει την αστυνομία.
Η κόρη της, Ολίβια Φρεσνέδα, η οποία έκανε τη δήλωση εξαφάνισης της μητέρας της, δηλώνει «πολύ ανήσυχη».
Η 56χρονη είχε αφήσει το κινητό της τηλέφωνο στο σπίτι, ενώ δεν έχει χρησιμοποιήσει τις κάρτες της την περίοδο που αγνοείται.
Ποια είναι η Μπλάνκα Φερνάντες Οτσόα
Γεννήθηκε στη Μαδρίτη το 1963 και έλαβε μέρος σε τέσσερις Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες μεταξύ 1980 – 1992.
Ήταν η πρώτη Ισπανίδα που κατάφερε να κερδίσει μετάλλιο, ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου στους Ολυμπιακούς του 1992 στη Γαλλία.
Σε συνέντευξή της το 2014, η 56χρονη δήλωνε πως το σκι της είχε γίνει «ψύχωση», όμως μετά την απόσυρσή της από την ενεργό δράση, της άρεσε περισσότερο να παίζει γκολφ.
πηγή : cnn.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.