Ώρες αγωνίας για τον 17χρονο που τραυματίστηκε το βράδυ του Σαββάτου (9/11) στον κεντρικό πεζοδρομο της Κοζάνης, ενώ οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι.
Ο ανήλικος υπέστη αιφνίδια ανακοπή, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει στο έδαφος και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 17χρονος παραμένει διασωληνωμένος στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο, ενώ, όπως αναφέρουν οι γιατροί, αναμένεται να γίνει εισήγηση και να μεταφερθεί στην Θεσσαλονίκη, αν επιδεινωθεί και άλλο η κατάστασή του.
newsbomb.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.