Ανακοίνωση για την υδροδότηση στον Άγιο Κωνσταντίνο
Λόγω τεχνικού προβλήματος προέκυψε ζήτημα υδροδότησης στην Κοινότητα Αγίου Κωνσταντίνου.
Οι τεχνικοί και υδραυλικοί του Δήμου εργάζονται προκειμένου να επιδιορθωθεί η βλάβη άμεσα και να υδροδοτηθεί ξανά η περιοχή.
Ζητούμε συγγνώμη από τους κατοίκους και την κατανόησή τους ώσπου να λυθεί το πρόβλημα και παρακαλούμε για την αποφυγή άσκοπης κατανάλωσης πόσιμου νερού.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.