Σοκ προκάλεσε στην Αγχίαλο, η υπόθεση μίας ηλικιωμένης, η οποία εντοπίστηκε κλειδωμένη στο σπίτι της, από τον ίδιο της τον γιο, ο οποίος την ξυλοκόπησε.
Όλα συνέβησαν την Δευτέρα (30/10), σύμφωνα με το gegonota.news, όταν ο 31χρονος που νοσεί από ψυχική διαταραχή ζήτησε χρήματα από την μητέρα του, και όταν εκείνη αρνήθηκε να του δώσει, την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια την κλείδωσε στο σπίτι ώστε να μην μπορεί να ζητήσει βοήθεια.
«Θα σε κλειδώσω να ψοφήσεις εδώ μέσα» της φώναζε ο 31χρονος. Τις φωνές τις άκουσε ένας γείτονας, ο οποίος κινητοποιήθηκε και κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ..
Ο 31χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, ωστόσο η μητέρα του ζήτησε να μην τιμωρηθεί και περιέγραψε τις καταστάσεις που βιώνει μαζί του. Ο ίδιος καταδικάστηκε σε 1 χρόνο με αναστολή για ενδοοικογενειακή βία και σωματικές βλάβες.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.