Αγαπημένο γλυκό των Κυκλάδων: Καρπουζόπιτα Μήλου

Lamianow.gr Add a Comment
0 Min Read

Υλικά

Για 2-4 άτομα

1 μεγάλο καρπούζι
6-7 κουταλιές της σούπας αλεύρι
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας κανέλα
2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
200 γραμμάρια μέλι
σουσάμι

Εκτέλεση

Ψιλοκόψτε το καρπούζι και καθαρίστε το απ’ τα κουκούτσια. Στη συνέχεια ρίξτε το σε ένα σουρωτήρι και στύψτε με τα χέρια, ώστε να χάσει όσο πιο πολλά υγρά γίνετε.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version