Η άρνηση του Ντάνιελ Κρεγκ να υποδυθεί ξανά τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ έχει δημιουργήσει σενάρια… διαδοχής του στο Χόλιγουντ και όλοι πλέον περιμένουν με αγωνία το ποιος θα είναι ο επόμενος που θα ενσαρκώσει τον διάσημο πράκτορα 007.
Οι Tom Hardy, Tom Hiddleston, Idris Elba και James Norton φαντάζουν ως οι επικρατέστεροι υποψήφιοι, όπως όμως μας λέει η «Daily Star» οι παραγωγοί δεν αποκλείουν κάποιον νεότερο και πιο φρέσκο κινηματογραφικά. Η εφημερίδα ισχυρίζεται πως ο μοντέρ του «Spectre», Lee Smith, υποστηρίζει την υποψηφιότητα του νεαρού Harry Styles, δηλώνοντας: «Ο Harry μπορεί να το κάνει. Αν ψάχνουν νεότερο Μποντ, τότε γιατί όχι; Το έχει».
Την ίδια ώρα, ο Σαμ Μέντες που σκηνοθέτησε τα δύο τελευταία φιλμ της σειράς δεν ενδιαφέρεται και για ένα τρίτο, οι παραγωγοί ψάχνουν λοιπόν τη διάδοχη κατάσταση. Και δεν είναι καθόλου απίθανο να καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη ο Κρίστοφερ Νόλαν, το όνομα του οποίου παίζει πια στη φημολογία όλο και πιο συχνά. Και ο Νόλαν συνεργάστηκε με τον Styles στην πρόσφατη «Δουνκέρκη» (2017), ξέρει λοιπόν καλά ο ένας τον άλλο επαγγελματικά.
iefimerida.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.