Με επέμβαση των αστυνομικών, παρουσία πταισματοδίκη, ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι στο Μελισσοχώρι όπου παρέμενε από χτες «ταμπουρωμένος» ένας 83χρονος.
Ο 83χρονος πυροβόλησε χτες το πρωί με καραμπίνα 64χρονο οικείο του και κατόπιν κλείστηκε στο σπίτι του, μαζί με ηλικιωμένη γυναίκα, με την οποία συζούσε.
Ο δράστης μετά την επέμβαση των αστυνομικών αυτοπυροβολήθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» μαζί με την ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.