Ανθήλη-Αυτοκτόνησε 87χρονος: Τι έγραφε στο σημείωμα που άφησε… (pics-video)

1 Min Read

124Σοκ στην περιοχή της Ανθήλης. Ένας 87χρονος έβαλε τέλος στην ζωή του λίγο πριν τη μία το μεσημέρι. Ο ηλικιωμένος κύριος αφού πήγε στην τράπεζα στην Λαμία και πληρώθηκε, βγήκε στην αυλή του σπιτιού και αφού έβαλε την καραμπίνα κάτω από το σαγόνι του πάτησε την σκανδάλη. 


32

Δίπλα στο πτώμα βρέθηκε ένα σημείωμα το οποίο εξηγούσε ότι η συγκεκριμένη πράξη του οφείλοταν σε καθαρά οικονομικούς λόγους και ότι δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει. 

Ο κρότος κινητοποίησε άμεσα την καταστηματάρχη του mini-market που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σπίτι του ηλικιωμένου τον οποίο βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος καλώντας άμεσα την αστυνομία προκειμένου να τηρηθούν τα απαραίτητα. Ο 87χρονος ζούσε τα τελευταία χρόνια μαζί με τον εγγονό του.

443

3223

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article