Το κουβάρι της υπόθεσης για την αυτοκτονία του 63χρονου Ελληνοσύρου εφοπλιστή έχει αρχίσει να ξετυλίγεται. Τις τελευταίες ώρες, αποκαλύπτεται ότι προτού βάλει τέλος στη ζωή του είχε αφήσει ένα σημείωμα στην σύζυγό του, με το οποίο θέλησε να την ενημερώσει γι’αυτό που επρόκειτο να συμβεί.
Στο επίμαχο σημείωμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να έγραφε τα εξής: «Συγχώρεσέ με γι’αυτό που θα κάνω». Στη συνέχεια αυτοκτόνησε με καραμπίνα.
Το θρίλερ ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης όταν έγινε γνωστός ο θάνατος του εφοπλιστή ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Βούλα, στην οδό Βασιλέως Γεωργίου.
Ο 63χρονος βρέθηκε από φρουρό του νεκρός στο υπόγειο της μονοκατοικίας του.
Οι αρχικές αναφορές ήθελαν τον άνδρα να περιεγράζεται την καραμπίνα του και κατά λάθος να αυτοπυροβολείται.
Έως αργά το απόγευμα, πάντως, μέχρι να αποσαφηνιστεί ότι επρόκειτο για αυτοχειρία, οι πληροφορίες δεν ήταν σαφείς όσον αφορά στην προέλευση των πυροβολισμών.
Στην περιοχή έσπευσαν οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ για να εξιχνιάσουν την υπόθεση.
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.