Οφείλετε να παραδεχτείτε ότι σας… χαλάει, να απολαμβάνετε τον παγωμένο σας καφέ και μετά από λίγη ώρα να μοιάζει με… νεροζούμι, επειδή έλιωσαν τα παγάκια. Τι μπορείτε να κάνετε για να το αποφύγετε;
Υπάρχει τρόπος για να μην νερώνει ο παγωμένος καφές σας;
Προφανώς και υπάρχει, αλλά θα πρέπει να τον φτιάχνετε μόνοι σας στο σπίτι, διότι το κόλπο είναι απλό και εξαιρετικά εύκολο. Φτιάχνετε δυο – τρεις δόσεις από τον καφέ που πίνετε και τον βάζετε στις παγοθήκες για να δημιουργήσετε παγάκια από καφέ.
Ετσι, όταν πια φτιάχνετε το δικό σας καφεδάκι, αντί για παγάκια νερού, βάζετε πάγο από καφέ ή κάνετε έστω, μια αναλογία. Και καλή σας απόλαυση…