Μία Birkin του οίκου Hermes έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ για τα περισσότερα χρήματα που έχουν δοθεί ποτέ σε δημοπρασία για τσάντα. Συγκεκριμένα, σε δημοπρασία που έγινε στο Χονγκ Κονγκ, η συγκεκριμένη «Himalaya» τσάντα Birkin πουλήθηκε για 380.000 δολάρια.
Η τσάντα αυτή, δημιουργήθηκε το 2014, είναι φτιαγμένη από δέρμα κροκόδειλου και το χερούλι της έχει 205 διαμάντια και χρυσές αγκράφες 18 καρατίων.
Όπως αναφέρει το Harper’s Bazaar, η τσάντα έχει πάρει το όνομά της, λόγω του χρώματός της, το οποίο γίνεται από γκρίζο σε λευκό περλέ, θυμίζοντας τα βουνά. Η εταιρεία αναφέριε ότι η τσάντα αυτά είναι ιδιαίτερα σπάνια και λέγεται ότι φτιάχνονται μόνο μία ή δύο τον χρόνο, λόγω του χρόνου που απαιτείται για να βαφτεί το δέρμα στο σωστό χρώμα.
Η δημοπρασία έγινε από τον οίκο Christie’s που δεν αποκαλύπτει το όνομα του αγοραστή. Η προηγούμενη τσάντα που κατείχε το ρεκόρ ήταν και πάλι μία Birkin, η οποία πουλήθηκε το 2016 έναντι 300.000 δολαρίων.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.