Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έδειξε έμπρακτα πως τιμά την μνήμη των έξι οπαδών της ομάδας, που σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια έφυγαν από την ζωή σε δυστύχημα που έγινε κατά την επιστροφή τους από το γήπεδο.
Η φανέλα που θα φοράει την φετινή σεζόν στον γιακά έχει αφιέρωση για τους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ στα Τέμπη αναφέροντας: «ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ 4/10/1999»

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.