Τρεχάματα στο CAS έχει η ΑΕΚ, μετά την προσφυγή που έκανε ο Νέιθαν Μπερνς, σε βάρος της ομάδας.
Ο Αυστραλός, που πέρασε από την «Ένωση» κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Ντέμη Νικολαΐδη, προσέφυγε στο CAS για την υπόθεση του.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek», ο 31χρονος παίκτης, βρίσκεται πλέον στην πατρίδα του και βγάζει το… ψωμί του.
Αύριο (13/2) λοιπόν σύμφωνα με το πρόγραμμα ακροάσεων εκδικάζεται το θέμα του, με το τι ζητάει να μην έχει γίνει ακόμα γνωστό. Λογικά, θα το μάθουμε από την ΑΕΚ.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.