ΑΕΚ: Τι ισχύει με Ντικό

1 Min Read

Όπως γράφει η «Ώρα», ο Ίλια Ίβιτς έχει εξετάσει την περίπτωση του και τον έχει συμπεριλάβει στη λίστα του καθώς διαπίστωσε ότι διαθέτει αρκετά αγωνιστικά στοιχεία που του αρέσουν.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Ωστόσο, διαπίστωσε πως πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίζεται ως δεύτερος επιθετικός, κάτι που σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή με την παρουσία των Ολιβέιρα, Αραούχο και Λιβάγια δύσκολα υπάρχει χώρος για άλλον.

Ο Ίβιτς έχει αποθηκεύσει την περίπτωση του Ντικό στη λίστα του, αλλά για να προχωρήσει θα πρέπει να μην έχει αίσιο τέλος η διαπραγμάτευση της ΑΕΚ με τη Λας Πάλμας για τον Αραούχο ή να παραχωρηθεί ένας εκ των Λιβάγια και Ολιβέιρα. Αυτή είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για να ασχοληθεί η ΑΕΚ ουσιαστικά με τον Ντικό.

Ο 28χρονος άσος από το Μάλι που έχει συμβόλαιο με τη Χαλ ως τις 30 Ιουνίου προτάθηκε στην ΑΕΚ και ο ίδιος βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα και την προοπτική να αγωνιστεί στην «Ένωση».

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

πηγή: SDNA

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *