Δεδομένη θεωρούν στην Ισπανία την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, με δημοσίευμα της «La Provincia» των Κανάριων Νήσων, να αναφέρει και λεπτομέρεις γύρω από το deal της Ένωσης με την Λας Πάλμας για τον Αργεντινό επιθετικό.
Όσα αναφέρει το δημοσίευμα για ΑΕΚ και Αραούχο
«Ο Σέρχιο Αραούχο είναι ο επόμενος παίκτης της Λας Πάλμας που θα αποχωρήσει από την ομάδα όντας στον δρόμο προς την ΑΕΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα. Θα επιστρέψει εκεί όπου έκανε άλλες δύο θητείες.
Στον αθηναϊκός σύλλογο, θα βρει ξανά τον Μάρκο Λιβάγια που έχει περάσει και εκείνος από την Λας Πάλμας. Ο 27χρονος Αργεντινός, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2023 και είχε ρήτρα αγοράς 60 εκατ. ευρώ, ήθελε πολύ να επιστρέψει στην ΑΕΚ και τώρα τα κατάφερε. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Μιγκέλ Άνχελ Μαρτίνεθ έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση της μεταγραφής του Τσίνο, που θα αποφέρει 3.000.000 ευρώ στα ταμεία της ομάδας και έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ για 4 χρόνια.
Για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αραούχο στην ΑΕΚ, θα πρέπει πρώτα το ελληνικό κλαμπ να πωλήσει τον Νέλσον Ολιβέιρα που χθες έπαιξε 59 λεπτά απέναντι στον Ολυμπιακό. Αυτό που αναφέρουν πάντως οι πηγές μας από τις Κανάριες Νήσους, είναι πως τις επόμενες ώρες θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αραούχο στην ΑΕΚ. Σήμερα μάλιστα ο Αργεντινός δεν προπονήθηκε με το σύνολο του Πέπε Μελ στο γήπεδο, αλλά έμεινε στο γυμναστήριο».
newsit
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Λιβάγια & Αραούχο θα φέρουν μπροστά την ΑΕΚ!