Ο Δημήτρης Μελισsανίδης ανυπομονεί ίσως περισσότερο κι από όλους τους οπαδούς της ΑΕΚ για την ολοκλήρωση του νέου γηπέδου της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρέθηκε για μία ακόμη φορά στην “Αγιά Σοφιά” για να επιθεωρήσει τα έργα.
Ο “ισχυρός άνδρας” της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει συνδέσει το όνομά του με την “ΟΠΑΠ Arena” και συνηθίζει να πηγαίνει στο γήπεδο για να έχει ο ίδιος εικόνα των εργασιών. Εμφανίστηκε έτσι εκεί και σήμερα Σάββατο 17 Οκτωβρίου για μία νέα… ξενάγηση στο χώρο, έχοντας επαφές ακόμη και με τους εργοδηγούς.
Η “Αγιά Σοφιά” έχει μπει πάντως στην τελική της ευθεία και το 2021 αναμένεται να γίνει πράξη το “όνειρο” όλων των οπαδών της ΑΕΚ για το δικό της “σπίτι” στη Νέα Φιλαδέλφεια.
newsit

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.