“Και όλα τα ωραία… μεσ’ στην σκεπαστή” λέει ένα σύνθημα των οπαδών της ΑΕΚ. Πριν από 42 χρόνια άνοιξε τις πύλες της η πρώτη “διπλή” εξέδρα σε ελληνικό γήπεδο, με την Ένωση να θυμάται το “σπίτι” των οργανωμένων οπαδών της.
Σαν σήμερα, το 1979, έγιναν τα εγκαίνια στη σκεπαστή κερκίδα της ΑΕΚ στην ιστορική έδρα της Ένωσης, το “Νίκος Γκούμας. Οι «κιτρινόμαυροι» έστειλαν το μήνυμά τους με ανάρτηση στα social media για το χώρο που -μέχρι το 2003 και το γκρέμισμα του “Νίκος Γκούμας”- φιλοξένησε τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας.
“Σαν σήμερα πριν από 42 χρόνια!
Τα εγκαίνια της σκεπαστής εξέδρας, που σημάδεψε την εικόνα αλλά και την ιστορία του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Του… πρώτου μέρους της ιστορίας του!”

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.