Ο Νέλσον Ολιβέιρα θέλει πάση θυσία να βρίσκεται στη διάθεση της ΑΕΚ με το ξεκίνημα των πλέι οφ και συνεχίζει τις εντατικές θεραπείες στην πατρίδα του, έχοντας απορρίψει τη λύση του χειρουργείου μέχρι το τέλος της σεζόν.
Αγώνα δρόμου για να προλάβει τα πλέι οφ κάνει ο άσος της ΑΕΚ, Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος επιθετικός, αφού συμβουλεύτηκε τον γιατρό του, αποφάσισε να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα πριν οδηγηθεί στη λύση της επέμβασης και έτσι ακολουθεί πρόγραμμα εντατικών θεραπειών στην Πορτογαλία.
Ο Ολιβέιρα ενημερώνει καθημερινά για την εξέλιξη του το ιατρικό της ΑΕΚ και ελπίζει πως θα τα καταφέρει, εκμεταλλευόμενος έτσι στο έπακρο την εξτρά εβδομάδα που έχει στη διάθεσή του μετά την αναβολή της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ.
Έστειλε μάλιστα το δικό του μήνυμα, μέσω ανάρτησης στα social media, για τον αγώνα που κάνει, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Να είσαι υπομονετικός και πάντα με θετική διάθεση. Μόνο ΑΕΚ”!

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.