ΑΕΚ: Η ανατροπή της Ένωσης στο παιχνίδι με την Κηφισιά εντυπωσίασε την UEFA

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Η ΑΕΚ πήρε μεγάλη νίκη στο Περιστέρι με αντίπαλο την Κηφισιά για την 6η αγωνιστική της Super League και η UEFA έδειξε να εντυπωσιάζεται από την ανατροπή από 2-0 σε 2-3 από την Ένωση.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Το γκολ του Μάριν με πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα έδωσε στην ΑΕΚ το τρίποντο μοναξιάς στην κορυφή της βαθμολογίας και η UEFA το μοιράστηκε μέσω της σελίδας του Conference League στα social media.

«Αυτή η ανατροπή της ΑΕΚ, τρία γκολ στο δεύτερο μέρος για να εξασφαλίσει τους τρεις πόντους» έγραψε στην ανάρτησή του ο λογαριασμός του Conference League.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Να θυμίσουμε ότι, η ΑΕΚ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Ρέλβας στο 48′, τη στιγμή που το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της Κηφισιάς. Αυτό καθιστά την ανατροπή της Ένωσης ακόμα πιο δύσκολη. 

πηγή newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *