Ένα όνομα ενός ποδοσφαιριστής που είχε απασχολήσει επανήλθε στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ.
Ο λόγος για τον Καρίμ Χαχφέζ, ο οποίος είχε έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της «Ένωσης» το 2015 και τότε δεν είχε προχωρήσει η περίπτωσή του.
Ο Αιγύπτιος αριστερός της Γουάντα Ντέγκλα προτάθηκε στον Ίλια Ίβιτς ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου, αφού ακόμα δεν έχει προκύψει κάποια εξέλιξη στην υπόθεση του Νίκλας Χουλτ.
Ο 24χρονος άσος φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ματάλιασπορ, στην οποία μετράει 22 συμμετοχές και έχει δύο ασίστ. Ο Χαφέζ έχει παίξει επίσης σε Λιρς, Ομόνοια, Κασίμπασα και Μπασακσεχίρ, ενώ είναι και 7 φορές διεθνής με την εθνική Αιγύπτου.
Πηγή: sport-fm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.