Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας διεξάγεται στις 7/5, στο ΟΑΚΑ (20:30) και σήμερα (5/5) έγιναν γνωστοί οι ορισμοί των διαιτητών για το συγκεκριμένο ματς.
Διαιτητής ορίστηκε ο Σιδηρόπουλος και βοηθοί του οι Πετρόπουλος κι Αλεξέας. Και κάπου εδώ κάνει την εμφάνισή της η δυσαρέσκεια της ΑΕΚ.
Πιο συγκεκριμένα, στην «Ένωση» δεν υπάρχει πρόβλημα με τουρ πρόσθετους βοηθούς του Σιδηρόπουλου, αλλά με τους Πετρόπουλο κι Αλεξέα και το γεγονός πως δεν ορίστηκαν ως βοηθοί του εκείνοι που έχει ως συνήθως (σ.σ. Ευθυμιάδης-Κωσταράς).
Μάλιστα, είναι πιθανό μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξει κι επίσημη αντίδραση από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.
sdna.gr
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.