Η ΑΕΚ παραχώρησε το περασμένο καλοκαίρι τον Ντάνιελ Βέρντε στην ιταλική Σπέτσια, η οποία φαίνεται ότι έχει μείνει ικανοποιημένη από τον ποδοσφαιριστή και θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της.
Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Ιταλός εξτρέμ έχει οψιόν της τάξης των 600.000 ευρώ για το προσεχές καλοκαίρι και αυτή θα ενεργοποιηθεί για να παραμείνει στην ομάδα, με την οποία έχει φέτος 7 γκολ και 2 ασίστ σε 18 αγώνες.
Η ΑΕΚ από την πλευρά της έχει ήδη εξασφαλίσει 500.000 ευρώ από τον δανεισμό του Βέρντε στην Σπέτσια και αν επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα, θα λάβει συνολικά πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ για τον παίκτη.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.