“Καταιγιστική” ήταν η ΑΕΚ στη φιλική αναμέτρηση με την Μπέερσχοτ στην Ολλανδία και τη “σάρωσε” με 4-1, σε ένα παιχνίδι που έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο και ο Τζέιμς Πενράις.
Η ΑΕΚ έκανε ένα φοβερό πρώτο ημίχρονο, με τον Λιούμπισιτς να ανοίγει το σκορ από το 10ο λεπτό του αγώνα και τους Πιερό και Περέιρα να “καθαρίζουν” το ματς πριν τη διακοπή για την ανάπαυλα, στο φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία.
Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Νίκολιτς πέτυχε και 4ο γκολ με τον Γκατσίνοβτς, αλλά την παράσταση “έκλεψε” και η πρώτη συμμετοχή του νέο μετεγγραφικού αποκτήματος της Ένωσης, Τζέιμς Πενράις, ο οποίος και πέρασε στο ματς ως αλλαγή του Πήλιου. Οι Βέλγοι δε, πέτυχαν στο φινάλε το γκολ της τιμής, διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση.
Η σύνθεση της ΑΕΚ: Στρακόσα, Πήλιος (64′ Πενράις), Μουκουντί (64′ Βίντα), Ρέλβας, Ρότα (77′ Κοσίδης), Μάνταλος (64′ Σιμάνσκι), Λιούμπιτσιτς (64′ Γιόνσον), Περέιρα (64′ Γκατσίνοβιτς), Κοϊτά (74′ Καλοσκάμης), Ζίνι (64′ Κουτέσα), Πιερό (46′ Μαρσιάλ).
πηγή newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.