Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το επεισόδιο με τον Πάβελ Ρατσκόφσκι και τους υπόλοιπους Πολωνούς διαιτητές, που είχαν έρθει στην Ελλάδα για να διευθύνουν το παιχνίδι ΑΕΚ – Άρης στα πλέι οφ της Super League 1.
Δημοσίευμα σε πολωνικό Μέσο αναφέρει ότι υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο, που ενοχοποιεί τον Ρατσκόφσκι, καθώς σε αυτό ακούγεται να απειλεί τους συνεπιβάτες του στο αεροπλάνο για την Ελλάδα.
Υπενθυμίζεται ότι ο Πολωνός ρέφερι δεν σφύριξε ποτέ στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Άρη, καθώς αναφέρθηκε ότι ήταν μεθυσμένος όταν έφθασε στην πατρίδα μας.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.