Με μια πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία της ΑΕΚ για την εντός έδρας σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 15η αγωνιστική της Superleague.
Η Ένωση θέλει να κλείσει νικηφόρα τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, αποτέλεσμα που θα την κρατήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και θα της δώσει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.
Ο Μανόλο Χιμένεθ δύσκολα θα έχει τον Τσόσιτς στη διάθεση του, αφού ακολούθησε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα πρόγραμμα θεραπείας, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον προσαγωγό.
Θεραπεία έκανε και ο Βράνιες, λόγω του προβλήματος στον ώμο του. Την ίδια ώρα, ο Ανδρέας Βλαχομήτρος έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ προπονήθηκαν κανονικά.
Η προπόνηση της Παρασκευής θα αρχίσει στις 17.15 και στη συνέχεια η αποστολή θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο εν όψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ (Σάββατο 16.12, ώρα 17.15) για τη 15η αγωνιστική της Superleague.
πηγη-newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.