Η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας θα εξετάσει σήμερα (λήγοντας τις εργασίες της για τους καλοκαιρινούς μήνες) τον τέως υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη μετά την απαίτηση του βουλευτή της ΝΔ Νότη Μηταράκη να εξεταστεί τώρα ο μάρτυρας για το «Ερρίκος Ντυνάν».
Η συνεδρίαση της Επιτροπής ξεκίνησε στις 11 το πρωί.
Η συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία προβάλεται ζωντανά από το κανάλι της Βουλής και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και πρώην υπουργός Υγείας καλεί όλους να παρακολουθήσουν την κατάθεσή του.

Πηγή: Protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.