ΑΔΜΗΕ: Σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει των απεργιών της ΔΕΗ -Δεν θα υπάρξουν προβλήματα μεγάλης κλίμακας

1 Min Read

Αναφορικά με τις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) διαβεβαιώνει με ανακοίνωσή ότι παρακαλουθεί στενά την διαμορφούμενη κατάσταση και έχει ενεργοποιήσει όλα τα διαθέσιμα μέτρα –με βάση το ρυθμιστικό πλαίσιο και τις αρμοδιότητές του- για να διασφαλίσει την ευστάθεια του Συστήματος Μεταφοράς.

-Advertisement-
fitcare

Οσο διαρκούν οι κινητοποιήσεις και για όσο χρειαστεί, ο ΑΔΜΗΕ θα παρακολουθεί αδιάλειπτα τη λειτουργία του Συστήματος και θα βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για να προχωρήσει άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την ασφαλή λειτουργία του, εάν αυτό απαιτηθεί.

Ο ΑΔΜΗΕ εκτιμά ότι δεν θα προκύψουν προβλήματα μεγάλης κλίμακας. Σε κάθε περίπτωση, η Διοίκηση και το προσωπικό του Διαχειριστή, με υψηλό αίσθημα ευθύνης διαβεβαιώνουν ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλιστεί η ασφαλής και συνεχής τροφοδοσία όλων των καταναλωτών κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων.

Πηγή: iefimerida.gr

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *