Όταν κάποιος είναι άρρωστος οι περισσότεροι άνθρωποι τον συνερίζονται και τον φροντίζουν, η αδερφή όμως της 21χρονης Emily Petrozza, η οποία είχε παρατηρήσει ένα εξάνθημα από δηλητηριώδης κισσό και πρήστηκε τόσο πολύ που δεν μπορούσε να ανοίξει ούτε τα μάτια της, την έβγαλε φωτογραφία και την κοινοποίησε.



Πηγή: instabam.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.