Στις έρευνες συμμετέχει κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο
Συναγερμός στις Αρχές της Αχαΐας έχει σημάνει από το απόγευμα του Σαββάτου (17/12) για την εξαφάνιση ενός 59χρονου άνδρα στις Βελιτσές.
Πιο συγκεκριμένα, ο 59χρονος, αγνοείται από χθες το μεσημέρι, όπου έφυγε για να μαζέψει μανιτάρια. Οι δικοί του ανησύχησαν όταν καθυστέρησε να γυρίσει και ο αδελφός του δήλωσε το απόγευμα την εξαφάνισή του.
Πληροφορίες του pelop.gr θέλουν το σημείο όπου κατευθύνθηκε ο άνδρας προς αναζήτηση μανιταριών να είναι απόκρημνο.
Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετέχει η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας.
kathimerini.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.