Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών (είχε δυο ισοπαλίες στις δυο πρώτες αγωνιστικές) καθώς επιβλήθηκε με 8-3 του ΝΟ Χίου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, στο Ιλίσιο κολυμβητήριο.
Οι πράσινοι του Τεό Λοράντου είχαν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα, έχτισαν μια διαφορά ασφαλείας και επικράτησαν στο ρελαντί. Πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ο Καρούντζος με 3 γκολ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ 8-3
Οκτάλεπτα: 3-0, 2-1, 1-1, 2-1.
| ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΝΟ ΧΙΟΥ | ||||||
| Καραμπέτσος | Γαλανίδης | ||||||
| Καπετανάκης | Μιμίδης | ||||||
| Σαρτζετάκης | Παττακός 1 | ||||||
| Καλογεράκος | Τεσάνοβιτς | ||||||
| Βιτέλας 1 | Σωτηράκης | ||||||
| Πρίμορατς 1 | Καρακάσης Ν. | ||||||
| Κονγουέι | Κανδιόγλου 1 | ||||||
| Καρούντζος 3 | Γκιουβέτσης | ||||||
| Αφρουδάκης Γ. 1 | Γκιάλης | ||||||
| Δερμιτζάκης | Φουντούλης Γιώρ. | ||||||
| Τοράκης 1 | Μέλος | ||||||
| Γαβαλάς Ι. 1 | Ντούλος 1 | ||||||
| Γρηγοριάδης | Μένης | ||||||
| Πανταζόπουλος | Καρακάσης Χρ. | ||||||
| Φουστούκος | |||||||
| Προπονητής: Τεό Λοράντος | Προπονητής: Δημήτρης Σελετόπουλος | ||||||
Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Βόσικας
Αλυτάρχης: Στέλιος Φόβος

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.