Α1 ΑΝΔΡΩΝ: Κινδύνεψε, αλλά πήρε τελικά το “διπλό” ο ΠΑΟΚ (16-15) στη Γλυφάδα

Σε ένα “χορταστικό” όσον αφορά τα γκολ παιχνίδι, όπου οι δυο ομάδες έπαιξαν με ανοιχτές άμυνες, στο ανοιχτό κολυμβητήριο της Γλυφάδας (ΑΝΟΓ), ο ΠΑΟΚ πήρε τελικά τη νίκη με 16-15 επί του γηπεδούχου ΑΝΟ Γλυφάδας, για την 3η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, και φαίνεται να εδραιώνεται στην 3η θέση της βαθμολογίας.

-Advertisement-
fitcare

Μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο, οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν στο τέλος του τρίτου οκτάλεπτου με τρία γκολ διαφορά (14-11). Στο φινάλε του αγώνα οι Γλυφαδιώτες, που δεν είχαν στον πάγκο τον πρώτο προπονητή τους Μάκη Βολτυράκη επειδή ήταν τιμωρημένος, κατάφεραν να μειώσουν στο ένα γκολ, αλλά η ομάδα του Βέργου, παρότι κινδύνεψε, κράτησε τελικά τη νίκη.

Από 4 γκολ για τον ΠΑΟΚ πέτυχαν οι Θωμάκος, Σολανάκης και Χρ. Κουτσιαλής.

Στο 5.21 πριν από τη λήξη του γ’ οκτάλεπτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο έφορος του ΠΑΟΚ Τάσος Πετρίδης για έντονη διαμαρτυρία.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΠΑΟΚ 15-16

Οκτάλεπτα: 4-4, 6-6, 1-4, 4-2.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΟΚ
Γαβαλάς Θ. Φοροτζίδης
Παπασηφάκης Προσινικλής 1
Γιαννόπουλος Μιετελούδης 1
Πρέκας 1 Κουτσιαλής 4
Καζάζης Κόχειλας Ι.
Κουλιεράκης 4 Τζελάτης
Παπούκας 1 Παπαποστόλου
Αλβέρτης 2 Νικολαϊδης 2
Χατζηγούλας 1 Δημητριάδης
Παπαδόπουλος 2 Θωμάκος 4
Φωτόπουλος 2 Μαζοκοπάκης
Σκουμπάκης Σολανάκης 4
Χατζηϊωάννου Κεχαγιάς Στρ.
Γρηγορόπουλος
Παπαναστασίου 2
Προπονητής: Τάσος Παπαναστασίου Προπονητής: Πάνος Βέργος

Διαιτητές: Μπουδραμής, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Κώστας Καραμουσουλάκης

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *