Έτρεχε το μεσημέρι του Σαββάτου γύρω στη μια η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Πολιτική Προστασία του δήμου Λαμιέων για πυρκαγιά σε αγροτεμάχιο ανάμεσα στα Λουτρά Υπάτης και το Λιανοκλάδι. Υπό αδιευκρίνιστη για την ώρα αιτία, πιθανά από βραχυκύκλωμα σε μηχανή αυτοκινήτου ξέσπασε η φωτιά με αποτέλεσμα να επεκταθεί σε ξερόχορτα που υπήρχαν στο σημείο.

Η άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής πρόλαβε τα χειρότερα σε μια πολύ δύσκολη ημέρα από άποψης θερμοκρασιών και καιρικών συνθηκών. Στο σημείο βρέθηκαν οχήματα από Π.Υ Λαμίας και Αργυροχωρίου καθώς και η Πολιτική Προστασία Δήμου Λαμιέων.

Μέσα σε λίγη ώρα η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο με τις αρχές να διεξάγουν έρευνα για την έναρξη της πυρκαγιάς.







Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.