Κρατούμενος στη ΓΑΔΑ ο 52χρονος ποινικολόγος – Ξυλοκόπησε άγρια την 37χρονη σύζυγό του – Απολογείται αύριο

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος της συζύγου του κατηγορείται ο γνωστός ποινικολόγος των Αθηνών, ο οποίος κρατείται μέχρι την αυριανή απολογία του

Ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη, καθώς φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του, επίσης δικηγόρο, η οποία ωστόσο δεν έχει υποβάλει μήνυση σε βάρος του. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο, Δευτέρα (17/06).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος δικηγόρος μαζί με την σύζυγό του μετέβησαν σε ιδιωτική κλινική στην Αθήνα αργά χθες το βράδυ, με την 37χρονη γυναίκα να είναι σε άσχημη κατάσταση. Τόσο η ίδια όσο και ο -πλέον- κατηγορούμενος, ισχυρίστηκαν πως είχε πέσει από την σκάλα.

Ωστόσο, ο γιατρός που την εξέτασε και ειδοποίησε την αστυνομία, επέμεινε ότι τα τραύματα της 37χρονης προκλήθηκαν από ανθρώπινη παρέμβαση.

Τόσο η 37χρονη όσο και ο γνωστός ποινικολόγος μετέβησαν στο τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας του ΑΤ Ομονοίας, με την γυναίκα να επιμένει πως έπεσε από την σκάλα και τραυματίστηκε, χωρίς να υποβάλει μήνυση. Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας, ο οποίος ζήτησε την σύλληψή του, και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του όπου του ασκήθηκε η ποινική δίωξη.

Σε συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει πριν δυο χρόνια, μίλησαν εκτενώς για τις διαφωνίες τους.

Ο 52χρονος ποινικολόγος είχε πει: “Τη σύζυγό μου τη Σοφία τη θαυμάζω, είναι πάνω στην οικογένεια και το παιδί της και στηρίζει έμενα. Όταν διαφωνούμε σε κάτι, μη λέμε ψέματα, βγαίνει ο δικηγόρος από μέσα μας”.

Τι δήλωνε πριν δυο χρόνια η επίσης δικηγόρος 37χρονη σύζυγός του;

«Είναι ένας άνθρωπος ευφυής και ευαίσθητος, εξαιρετικός σύζυγος και κάλος μπαμπάς. Διαφωνούμε για άπλα και καθημερινά πράγματα και είναι μαραθώνιες οι συζητήσεις μας».

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *