Ο Ολυμπιακός «κοιτάζει» παίκτες που θα τον ανεβάσουν επίπεδο

Lamianow.gr
3 Min Read

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά έχει σκοπό να κινηθεί επιθετικά στη μεταγραφική αγορά. Το Sportal σας παραθέτει τους πρώτους στόχους των «ερυθρόλευκων» για το φετινό καλοκαίρι. Βεζένκοφ, Ντόρσεϊ και όχι μόνο οι αθλητές που βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για τους Πειραιώτες!

Ο Ολυμπιακός, μετά τον χαμένο τίτλο στην Stoiximan Basket League, στρέφει το βλέμμα του στο μέλλον, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν συγκεκριμένο πλάνο για το καλοκαίρι.

Συνολικά ο Ολυμπιακός έχει μια συμπαγή ομάδα, η οποία χρειάζεται ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις με παίκτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, τα οποία μπορούν να λύσουν τα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Φυσικά, πρώτος στόχος είναι και η πιο δύσκολη περίπτωση. Για ποιον λέμε; Μα φυσικά για τον Σάσα Βεζένκοφ.

Ο πρώην αστέρας του Ολυμπιακού απογοητεύτηκε με την στάση των Κινγκς, οι οποίοι, παρότι έκαναν πολλά ταξίδια για τον ίδιο και για να τον πείσουν να αφήσει την Ευρώπη για τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, δεν του έδωσαν ποτέ ουσιαστική ευκαιρία να δείξει το τεράστιο ταλέντο του.

Ο ίδιος έχει ενημερώσει τους Σακραμέντο Κινγκς πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην ομάδα, με τον Ολυμπιακό να βολιδοσκοπεί τις εξελίξεις και να περιμένει, ώστε να κάνει ό,τι μπορεί για να κλείσει τον παίκτη για την επόμενη σεζόν.

Μιλάμε για έναν παίκτη που ξέρει πολύ καλά την ομάδα του Ολυμπιακού, ο κόσμος τον λατρεύει (πώς να μην τον λατρέψει άλλωστε; ) και το σημαντικότερο όλων είναι πως εκείνος γνωρίζει πολύ καλά το μπάσκετ του Μπαρτζώκα, ο οποίος έχτισε γύρω από εκείνον την ομάδα για συναπτά έτη και μπορεί να το ξανακάνει.

Επιπλέον, ο Σάσα Βεζένκοφ έχει ελληνικό διαβατήριο, κάτι που μπορεί να δώσει μεγάλη ευελιξία στον Ολυμπιακό ενόψει της συνέχειας.

Από εκεί και πέρα, το δεύτερο όνομα που έχει στο άμεσο στόχαστρό του ο Ολυμπαικός δεν είναι άλλο από τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Επίσης κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου και επίσης παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά τον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Μπαρτζώκα, κάτω από τις οδηγίες του οποίου έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του.

Η περίπτωσή του μοιάζει πιο απλή, καθώς παρότι έχει συμβόλαιο για τη σεζόν 2024 – 2025, η Φενέρμπαχτσε δεν δείχνει διάθεση να τον κρατήσει στις τάξεις της.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός κοιτάζει την αγορά και για έναν παίκτη που θα μπορέσει να κουβαλήσει επιθετικά τον Ολυμπιακό από την περιφέρεια, με παίκτες όπως ο Λορέντζο Μπράουν και ο Κρις Τζόουνς να εξετάζονται, χωρίς να υπάρχει όμως κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή.

Ο Ολυμπιακός θέλει να αντιδράσει άμεσα και να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο πως η τρίτη θέση στην Ευρώπη και η δεύτερη στην Ελλάδα δεν είναι αρκετές.

Η ουσία είναι ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνεργάζονται με το ίδιο όραμα: Να ξαναγίνει η ομάδα πρώτη, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *