Podcast – Θάνος Τζήμερος : “Η ΝΔ είναι πρώτη γιατί οι απέναντι είναι τρις χειρότεροι – Το Μουσουλμανικό κόμμα θα κερδίσει περισσότερο έδαφος…”

Lamianow.gr
3 Min Read

Στην εκπομπή του LamiaPolis 87,7 “Ανοσία στην Ανοησία” με τον Πάνο Κατσώνη φιλοξενήθηκε σήμερα ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Δημιουργία Ξανά, Θάνος Τζήμερος. Χειμαρρώδης όπως πάντα, αναφέρθηκε στην Δύση της παρακμής, στο μεταναστευτικό, στην άνοδο του μουσουλμανικού κόμματος, ενώ έδωσε την δική του οπτική για ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

“Η Δύση βρίσκεται σε παρακμή…”

“Οι ΗΠΑ καλούνται να διαλέξουν για πρόεδρο ανάμεσα σε ένα ραμολί και έναν σαλταρισμένο…”

“Δεν είναι μετανάστες, είναι εισβολείς. Σύλληψη – δίκη – καταδίκη – φυλάκιση – απέλαση..”

“Στην Ελλάδα δεν φταίει η ανεργία, φταίει η επιλεκτική εργασία..”

“Το Μουσουλμανικό κόμμα θα κερδίσει περισσότερο έδαφος…”

“Η ΝΔ είναι πρώτη γιατί οι απέναντι είναι τρις χειρότεροι..”

“ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ δεν είναι αρχηγοκεντρικά. Ο αρχηγός και η παρέα του…”

“Ο κόσμος είναι ένα επικίνδυνο μέρος, υπάρχουν ανερχόμενες δυνάμεις, η Δύση βρίσκεται σε παρακμή. Η Ελλάδα και η Ευρώπη γενικότερα οδηγούνται σε αυτή. Οι ΗΠΑ, σε λίγο καιρό καλούνται να ψηφίσουν αν θα έχουν πρόεδρο ένα ραμολί ή έναν σαλταρισμένο. Δεν μπορεί λοιπόν οι Έλληνες να θεωρούμε ότι ειρήνη και η ευημερία είναι αυτονόητα και το δίλημμα να είναι, αν θα πάμε στην ψαροταβέρνα ή για προβατίνα…”

“Η Ευρώπη και η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι για τους “εισβολείς”. Θα έπρεπε να ξέρουμε πόσοι έρχονται και ποιοι είναι. Θα έπρεπε να απαιτούμε να αφομοιώσουν τον δικό μας πολιτισμό και όχι να μας επιβάλλουν τον δικό τους. Είναι ακροδεξιά τοποθέτηση αυτή;
Εφόσον εισβάλουν στην χώρα μας θεωρούνται εισβολείς. Και ως τέτοιοι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται. Δηλαδή, σύλληψη – δίκη – καταδίκη – φυλάκιση – απέλαση.
Εκτός των άλλων κουβαλάνε και του κόσμου τις αρρώστιες. Στο Πακιστάν για παράδειγμα, το 60% των γάμων γίνεται μεταξύ συγγενών. Αυτό συνεπάγεται ένα σωρό σωματικές και διανοητικές γενετικές παθήσεις…”

“Δεν υπάρχει ανεργία, υπάρχει επιλεκτική εργασία. Αγωνιωδώς επιχειρήσεις ψάχνουν εργαζόμενους. Όμως όλοι θέλουν δουλειά γραφείου, κανείς δεν θέλει να μπει στη γραμμή παραγωγής. Γιατί να μην πάει ένας νέος στα χωράφια και πρέπει να έρθει ένας Πακιστανός;….”

“Η Ευρώπη έχει σοβιετικοποιηθεί. Είναι σαν να έχει μετακομίσει η Σοβιετική Ένωση στις Βρυξέλλες. Οι ηγεσίες της Ευρώπης μια χαρά περνούν με τα λόμπι των πλούσιων και ισχυρών. Αλλά η μπλέμπα, ο κόσμος δυσανασχετεί…”

Το ΚΙΕΦ ισχυροποιείται και τα επόμενα χρόνια θα το μουσουλμανικό κόμμα θα μεγαλώσει και άλλο στην Ελλάδα…”

“Η ΝΔ επιβιώνει επειδή οι απέναντι είναι τρις χειρότεροι. Τα άλλα δύο κόμματα είναι αρχηγοκεντρικά. Ούτε θέσεις, ούτε προγράμματα. Μόνο ο αρχηγός και οι φίλοι του. Για αυτό συρρικνώνονται και αυτό είναι κακό γιατί η κυβέρνηση κάνει ότι θέλει. Αυταρχική άσκηση της εξουσίας με ελεγχόμενες αρχές και Δικαιοσύνη ..”

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *